Time Management Alkmaar

Time Management

Je hebt een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je wordt dagelijks met deadlines geconfronteerd. Voor het realiseren van de deadlines ben je mede afhankelijk van de inbreng van zowel je collega's, cliënten en partijen waarmee je samenwerkt. Je wilt voorkomen dat je achter de feiten aan loopt en de controle over je werkpakket verliest. Deze training leert je hoe je gestructureerd al je taken binnen werktijd kunt realiseren.

Voor wie?
Vind je het lastig om te bepalen welke werkzaamheden je het eerste zou moeten doen omdat je al je werk als belangrijk ervaart? Wordt je planning door anderen in de war gebracht, of vind je het lastig om je werkzaamheden efficiënt te plannen? Heb je behoefte aan overzicht op je werkplek? Ervaar je een hoge werkdruk of wil je dat voorkomen? Werk je structureel buiten werktijd? Wanneer je je in een of meerdere van deze aspecten herkent, dan is deze training geschikt voor jou. Voor deelname is HBO werk- en denkniveau noodzakelijk.

Programma?
In deze praktijkgerichte interactieve training wisselen theoretische kennisoverdracht, praktische oefeningen en uitwisseling van ervaringen zich in passend tempo af. Voorafgaand aan de trainingsbijeenkomst krijg je een gerichte voorbereidingsopdracht mee.

Voordelen?
- Je gaat effectiever en efficiënter met je beschikbare tijd om;
- Je maakt de juiste keuzes en stelt prioriteiten;
- Je brengt structuur aan in je werkzaamheden;
- Je maakt een goede jaar-, maand-, week-, en dagplanning;
- Je organiseert je werkplek overzichtelijk;
- Je ervaart veel meer rust in je dagelijkse werkuitvoering.