Salestraining Alkmaar  

SALES TRAINING

Heeft u het gevoel dat er meer (verkoop)resultaat behaald zou moeten worden uit alle inspanningen die uw bedrijf levert? Dat er regelmatig naast een opdracht wordt gegrepen? Dat er na de eerste afspraak geen vervolgafspraak wordt gemaakt? Komt er geen reactie op een uitgebrachte offerte?

Wat zou het voor u én uw bedrijf betekenen als u met hetzelfde team sterk verbeterde resultaten gaat behalen? Onwerkelijk? Wij dagen u graag uit!

Wij timmeren al 15 jaar succesvol aan de weg met een frisse nieuwe kijk op salestrainingen. Wat doen wij anders? De persoon die sales bedrijft staat bij ons centraal, juist niet de aangeleerde trucjes, structuren en allerlei gesprekstechnieken. Uw medewerkers zijn pas écht succesvol als ze eerst oprechte verbinding maken met de klant. Juist door die interesse en nieuwsgierigheid ontstaat een dialoog met als gevolg; van échte betekenis zijn voor de klant.

Bij Resultaattrainers staat de klantrelatie centraal en niet de kortste weg naar die ene verkoop. Die ene verkoop realiseren kan iedereen. Maar waarom koopt een klant meer producten? Waarom komt hij regelmatig terug? Waarom stuurt hij nieuwe klanten door?

Met onze frisse en interactieve aanpak wordt een training volgen weer leuk, leerzaam en zeker geen verplicht nummertje om dat “de baas dit graag wil”. Wij gaan altijd uit van de eigen kracht van de medewerker, breken niet af, maar vullen juist aan.

Bent u nieuwsgierig geworden? Laten we binnenkort eens een uurtje gaan zitten. U kunt dan meer vertellen over uw bedrijf en uw doelstellingen. Wij kunnen dan aangeven wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.  

Nieuwsgierig geworden wat Resultaattrainers voor uw organisatie kan betekenen? Bel (072) 2029146 en maak een afspraak met Jurjen Snater voor een inspirerend kennismakingsgesprek.